čtvrtek 4. října 2012

Fingovaný atentát na Klause měl pomoci Zemanovi

Nechybělo mnoho a z města Chrastava v severních Čechách se stalo druhé Sarajevo. Ovšem jenom naoko. Jak nám potvrdila nejmenovaná letuška při turbulencích nad Polskem, atentát, který se v Chrastavě chystal na Václava Klause už od roku 2010, měl být jenom fingovaný: „Prezident si celou tu show vymyslel sám, aby vzbudil u voličů lítost. Po střelbě ze slepých nábojů mu měl poskytnout první pomoc jeho přítel Miloš Zeman. Ten se s Klausem domluvil, že jako náhodou bude zrovna projíždět Chrastavou ve svém volebním autobuse a že "těžce zraněného" prezidenta ošetří, sebere ze země a před zraky zděšených novinářů odnese do nejbližší nemocnice. Zemana pasovaného na hrdinu pak vítězství v prezidentských volbách nemělo minout.“
Jak nám potvrdila jiná letuška, kterou Klaus sbalil nad Atlantikem a pak také odkopl, nebyla to velká voda, kdo v roce 2010 strhl most v Chrastavě, nýbrž Petr Hájek a Ladislav Jakl. „Otevření nového mostu schválně načasovali před prezidentské volby,“ svěřila se po přistání na pražské Ruzyni.
Obyvatelé Chrastavy přiznávají, že několikrát viděli, jak se u nového mostu atentát nacvičuje. „Něco tam prováděli s figurínou Václava Klause. Myslel jsem, že vynášejí smrtku,“ svěřuje se jeden z místních.
Fingovaný atentát však skončil fiaskem. Agentovi převlečenému za pravdoláskaře se sice podařilo na Klause vypálit sedm kuliček, ale bez kýženého zvukového efektu. Miloš Zeman do Chrastavy vůbec nedorazil, protože jeho autobus byl na dálnici vybrzděn Bobobusem Jany Bobošíkové. A figurínu Klause odkoupil Michal Viewegh, který ji používá na pokusy.

Žádné komentáře:

Okomentovat