neděle 9. února 2014

Babiš si podmaňuje novináře tělocvikem

Babiš a jeho rozcvička pro novináře.
Všichni novináři, kteří pracují pro Andreje Babiše, shodně prohlašují, že je magnát nechává psát naprosto svobodně a bez jakékoliv cenzury, akorát za články, které se mu nelíbí, nahání pisálky do tělocvičny a tam jim pak dává pořádně do těla.
Dnes je naprosto běžné, že zaměstnavatel organizuje firemní rozcvičky, aby jeho zaměstnanci byli v dobré kondici. Navíc já osobně cvičím s nimi a často i předcvičuji,“ bagatelizuje problém Andrej Babiš a zároveň se ptá na jméno noviná
Redaktoři často přicházejí v tělocvičně o zbytky důstojnosti.
ře, který ho napráskal.
 
Jestli tohle je rozcvička, pak s velmi individuálním programem,“ stěžuje si blíže nejmenovaný komentátor MF Dnes, který si ve svém článku dovolil zpochybnit reálnost Babišových slibů, a kupodivu pokračuje: „Zatímco kolegové z ekonomické redakce dělali akorát deset dřepů, já musel odcvičit celou sestavu na bradlech a k tomu skákat přes koně nadél.“
Kritička to schytala za recenzi filmu.
Z velmi unavené vedoucí kulturní redakce jsme vypáčili akorát jedinou větu: „Nesnáším gymnastiku!“ V tělocvičně to totiž schytala za recenzi filmu Dědictví aneb Kurva se neříká.
S rozcvičkami je spokojen pouze jistý elév z Lidových novin, kterému Babiš naordinoval žabáky, i když dotyčný rád a často šplhá. Možná právě proto. Ostatní redaktory každodenní návštěva tělocvičny popouzí, ale nikdo není ochoten to veřejně přiznat. Mlčí dokonce i nejmenovaná šéfredaktorka, která musí každý den preventivně cvičit prostná se stuhou.
Osvobozena od tělocviku je akorát redaktorka, která napsala, že Karel Schwarzenberg ustupuje do Kalouskova pozadí.

Domácí redakce MF Dnes musela 5 hodin vyklusávat na místě za příliš dlouhý článek o ODS.

Žádné komentáře:

Okomentovat