úterý 13. září 2011

Šluknovsko spasí myslivci a Alexandrovci

Šluknovsko brzy obsadí myslivci.
Šluknovský výběžek si podle všeho brzy oddychne. Vláda konečně našla způsob, jak v této končině, kde nepřizpůsobiví občané dávají dobrou noc, nastolit pořádek. A nebude to armáda, kdo se tohoto těžkého úkolu ujme.
Naši vojáci jsou v současnosti plně vytíženi polykáním prášků proti obezitě, kouření, lenosti a alkoholismu. Příští měsíc je navíc čeká odčervovací pilulka a kupírování uší,“ hájí své svěřence ministr sebeobrany Alexandr Vondra.
Na Šluknovsko vyrazí plně vyzbrojení myslivci, kterých se bojí úplně všichni. „O nich se ví, že střílejí na vše, co se hne, a proto budí respekt,“ zdůvodňuje rozhodnutí premiér Nečas.
Ministr vnitra Jan Kubice nechá navíc po kraji rozestavit papírové policisty, kteří se už osvědčili u dopravní policie. „O některých figurínách u silnic si řidiči dodnes myslí, že to jsou praví policisté, i když už mají dávno ulomenou hlavu nebo ruku, a vehementně jim vnucují úplatky. Proč by se jich neměli bát i lidé na drsném severu?“ ptá se sám sebe ministr.
Situace na Šluknovsku leží v žaludku i komunistům. Někteří z nich dokonce napsali zvací dopis sovětským soudruhům. Protože ale Rudá armáda už neexistuje, požádali o bratrskou pomoc alespoň Alexandrovce. Prezident Václav Klaus je připraven vyhlásit nad Šluknovskem bezletovou zónu. Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg hodlá řešit problém mezinárodní cestou. Prý navrhne Německu, aby Šluknovský výběžek anektovalo.

Alexandrovci přitáhnou z východu.

Žádné komentáře:

Okomentovat