úterý 21. února 2012

Další krátké zprávy

Zatímco naše ruzyňské letiště stále ještě nenese jméno Václava Havla, v Americe si svých velikánů váží mnohem víc. Po nedávno zesnulé zpěvačce Whitney Houston pojmenovali hned celé středisko řízení vesmírných letů a to už za jejího života.

Podle politologů je nyní nejvhodnější doba k tomu, aby se Jiří Paroubek vrátil na výsluní vrcholové politiky. Zdražila vajíčka.

Pediatři se budou muset od dubna ptát svých malých pacientů, co si myslí o vyšetření. Pokud se lékař dotkne dítěte, je povinen uvést to v jeho dokumentaci. V novém zákoně navíc stojí: „Chce-li lékař po dítěti, aby se vysvléklo, má dítě právo po něm žádat totéž. Lékař, který dítě rozbrečí, bude obviněn z týrání a může skončit v base.“

Prodejní výstava krevních obrazů a rentgenových snímků skončila fiaskem. Pořadatelům se podařilo prodat akorát rentgenový snímek Vidle v hrudním koši za 25000 korun. Za vybrané peníze nakoupí jídlo pro hladovějící pacienty v českých nemocnicích.

Krátce ze sportu. Reprezentační brankář Petr Čech až v únoru přiznal, že nemá rád Vánoce. Kvůli jeslím. Navíc se ještě nesmířil s faktem, že na začátku své kariéry dostal na Štědrý den kopačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat