neděle 6. května 2012

Podle Peckové nás zachrání jedině válka


Poslankyně TOP09 Gabriela Pecková, která se proslavila svým výrokem, že senioři se přizpůsobí, protože se narodili za války, svá slova na přísně utajené večeři s Petrem Nečasem ještě rozvedla: „Všichni lidé, kteří na vlastní kůži zažili válku, jsou mnohem skromnější a pokornější. Jenže jich je u nás žalostně málo a navíc jsou už staří. Proto nutně potřebujeme, aby nám nějaká země vyhlásila válku. Jinak ty reformy lidi nepřijmou.“
Podle obsluhujícího číšníka Romana Janouška, který se vrátil ke své profesi, aby zpytoval svědomí, se premiérovi nápad tak zalíbil, že Peckové okamžitě slíbil křeslo ministryně obrany. Je prý jen otázkou času, kdy bude dosavadní ministr obrany Alexandr Vondra odvolán. Tento muž však bez práce nezůstane, u agentury ProMoPro má za 50 miliard ročně ozvučovat ptactvem celý Kunratický les.
Plán Peckové je jednoduchý: „Donutíme nějakou zemi, aby nás vojensky napadla. Naši lidé se pod tlakem semknou a ve strachu o holý život si přestanou uvědomovat, že přišli o práci, že nemají co jíst a že jim vládnou blbci. Ministři se vzdají nepříteli a v duchu Ženevských konvencí se nechají odvézt do JAR, kde už jim drží místo Radovan Krejčíř. A všechny domácí průšvihy najednou půjdou na vrub okupantům.“
Petr Nečas se však obává, že vyvolat válečný konflikt dnes nebude jednoduché. „Už jsem se na Slovensku pokusil zkritizovat pirohy, brynzu a oštěpek, ale oni se tomu jenom smáli. A to jsem jim to říkal maďarsky. Ani Poláci se nenechali vyprovokovat kritikou jejich posypové soli v potravinách,“ svěřil se Peckové na společné snídani.
Jak nám prozradil zdroj z Íránu, i Ahmadínežádovi se útok na Česko nevyplatí: „Kde nic není, ani smrt nebere.“ Také KLDR o útoku neuvažuje, i když Nečas veřejně prohlásil, že Kim Čong-un je hňup. 
Severokorejci musejí kvůli nedostatku obuvi stát na jedné noze. Přesto s námi nechtějí válčit.

Žádné komentáře:

Okomentovat