čtvrtek 21. června 2012

Lékaři při protestech vsadí na bolest


Předseda Lékařského odborového klubu Martin Engel má sice nové zuby, ale pořád je kousavý jako hladový pitbull. Na listopad naplánoval razantní protest všech lékařů proti pomalému zvyšování platů. Nám se podařilo zjistit, o jakou formu protestů půjde.
„Lékaři i sestry nebudou předepisovat a aplikovat utěšující prostředky včetně narkózy,“ prozradil nám dobře informovaný zdroj, který si nepřál být jmenován, protože je Engelovým zubařem. „Zuby, co jsem mu dělal, ho úplně zruinovaly. Nutně potřebuje peníze. Proto se do toho tak opřel,“ dodává dentista.
„Doktor Engel tak touží po tom, aby dostal přidáno, že i v kantýně si pravidelně nechává přidat, i když jídlo za nic nestojí,“ přiznává jeho kolegyně z práce a potvrzuje naši informaci: „Od listopadu lékaři skutečně nebudou provádět nic bezbolestně, ani operace.“
Protože počítač Martina Engela je chráněn jen slabým heslem (login: prachy password: prachy), podařilo se nám získat organizační pokyny protestu pro lékaře. Vybíráme z nich několik vět:
„Před operací je nutné každého zděšeného pacienta pevně svázat a dát mu roubík, abyste ten řev nemuseli poslouchat a nebyli okopaní. Mějme též ohled i na lidi, kteří bydlí poblíž nemocnice a kteří si nepřejí být rušeni vřeštícími pacienty... Špunty do uší si neberte, abyste se mohli mezi sebou dorozumívat... Pacienty nesmíte umrtvovat ani dřevěnou palicí. Každý nemocný má právo umrtvit se pouze rozeběhem proti zdi... Zubaři nesmějí používat vrtačky chlazené vodou... Pacienty, kterým jste podle mých pokynů odepřeli narkózu, můžete při operaci využít k tomu, aby vám podávali nástroje...“

Bolest ucítí všichni pacienti bez ohledu na výši příjmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat