středa 1. srpna 2012

Krátce a stručně z okurkové sezóny


Firma Microsoft přetáhla do svého týmu ministra dopravy Pavla Dobeše. V novém operačním systému bude mít na starosti registr. Mnozí majitelé aut chtěli Dobeše také přetáhnout, ale lopatou po hlavě.

Fischerova letadla nyní slouží jako prolézačky pro tučňáky.
Podnikatel a někdejší politik Václav Fischer, kterému už pod rukama zkrachovaly dvě cestovní kanceláře, provozuje nyní v Berlíně restauraci. Lidé si však v jeho podniku objednávají výhradně jen hotovky. Jídlům na objednávku se vyhýbají, protože mají strach, že během jejich přípravy restaurace zkrachuje. Také ignorují pokrmy, které Fischer nabízí v rámci akce Buy and die.

Ministerstvo školství slibuje, že od příštího roku budou mít maturity už jen jednu úroveň. Jakou? Ministr Petr Fiala má jasno: „Dobrou.“ Už prý s kolektivem vymysleli první maturitní otázku. Zde je: Co je to karimatka? a) podložka při spaní, b) matka, která má ráda kari, c) samice od karišroubku.

Dvořák svou koncepci pražské MHD nestačil zrealizovat.
Na veřejnost prosákl odposlech z kanceláře bývalého generálního ředitele pražského dopravního podniku Martina Dvořáka. Z něj jasně vyplývá, že při zadávání zakázky na výměnu tramvajového svršku padaly i výhrůžky. „Řekni koleje!“ křičí na ní neznámý muž a Dvořák mu stejně razantně odpovídá: „Bába tě poleje! Dědek tě rozmačká, zbyde z tebe rajská omáčka.“

Mezi hladovými prostitutkami na výpadovce z Ústí nad Labem se šíří vzteklina. Zdejší lehké děvy trpí hladem a žízní. Některé i měsíc nenarazily na zákazníka. Proto zdivočely a začaly se živit sběrem lesních plodů a pytláctvím. Vzteklinou se nakazily při konzumaci nedostatečně tepelně zpracovaného divočáka, kterého uštvaly a znásilnily. Všem řidičům se proto v těchto místech doporučuje zapnout stěrače a nepřibrzďovat. Alespoň do té doby, než prostitutky zneškodní myslivci.
Ústí nad Labem práškuje prostitutky chlorovým vápnem

Žádné komentáře:

Okomentovat