úterý 18. září 2012

Heger zakázal politiky, protože otrávili hodně lidí


Ministr zdravotnictví Leoš Heger zakázal s okamžitou platností všechny politiky, načež sám odešel do ilegality. Ministrova sekretářka vysvětlila důvody jeho rozhodnutí: „Myslel to dobře. Nechtěl, aby v naší zemi přibývalo otrávených lidí. A hlavně mi podepíše úplně všechno, co mu podstrčím, dokonce i plátkový sýr.“
Po politicích se zprvu opravdu slehla zem. Dokonce byl stažen z trhu i Oranžový životabudič ze stáčírny ČSSD, protože na jeho etiketě je fotografie Bohuslava Sobotky. Česká obchodní inspekce sice potvrdila, že obsah nápoje je nezávadný, protože kromě barviva neobsahuje zhola nic, ale jenom samotný pohled na láhev už stihl kdekoho otrávit.
I kandidáti na prezidenta mají smůlu..
Ale radost, při které koruna posilovala jako Helena Fibingerová před olympiádou a lidé se spontánně objímali na ulicích, neměla dlouhého trvání. První porušil prohibici premiér Petr Nečas, který v převleku za inteligentního člověka vstoupil do budovy České televize a pak i do živého vysílání. Za svou politiku soli a biče stihl však v Událostech agitovat pouze 56 vteřin, pak ho ze studia společně vyhnali Jů a Hele, Arabela, rada Vacátko, Maděra a nejmladší z rodu Hamrů.
Dalším provinilcem se stal ministr financí Miroslav Kalousek, který brázdil ulice Prahy ve fingované chodící reklamě tvaru válce a tajně naslouchal hlasu lidu. Když se na Letné míjel s lidmi, kteří nadávali na vyšší DPH, nevydržel to a zapojil se do debaty. Krátce nato už ve své reklamě válel sudy Letenskými sady až na nábřeží Edvarda Beneše, kde to neubrzdil a spadl do Vltavy.
Jak nám potvrdili naši zpravodajové, ze svých úkrytů a děr v současnosti vylézají i další politici, zejména ti, které chrání poslanecká imunita. Policejní prezident Martin Červíček již vyhlásil celostátní pátrání po ministru zdravotnictví Leoši Hegerovi. Podle důvěryhodných zdrojů je jen otázkou času, kdy Heger prohibici odvolá a skončí v blázinci.  
Jana Bobošíková se při prohibici maskuje krojem.

1 komentář:

  1. Nechápu proč je obrázek stejně velký i když na něj kliknu, to postrádá smysl, musím vzít prostě lupu a hledat co že se tam píše, břídile!

    OdpovědětVymazat