pondělí 8. října 2012

Dalík je v cele s Rathem. Má ho zavraždit?

Nad legendárním lobbistou a tenistou Markem Dalíkem se zatáhly mraky černé jako vlasy Lucie Bílé. Dnes ráno ho policie zatkla, zmlátila a zamkla do cely k Davidu Rathovi. Oficiálně je obviněn z podvodu kvůli Pandurům, zlí jazykové z poslanecké sněmovny ale tvrdí, že má za úkol odstranit nepohodlného svědka Ratha, který toho příliš ví a tudíž by mohl „dostat do tepláků“ i ostatní politiky.
Podle prvních informací od dozorců Dalík okamžitě sám sebe jmenoval velitelem místnosti a Ratha násilím donutil přestěhovat se na horní postel palandy. V motáku, který David Rath následně vyhodil ven ze zamřížovaného okna, jasně stojí: „Dalík mě mučí hlasitým předčítáním z knih Václava Klause. Strava se rapidně změnila. Nyní dostáváme jenom hrachovou kaši. Protože se tu nesmí větrat, já spím nahoře a sirovodík je lehčí než vzduch, obávám se toho nejhoršího. Jestli to takhle půjde dál, nedožiji se nedělní vánočky.“
Při obědě se ještě David Rath pokusil ve věznici vyvolat vzpouru, aby se dostal na samotku, ale ostatní vězni se k jeho stížnosti, že vlašský ryzlink ročník 2002 podávaný k předkrmu má pouze pokojovou teplotu, nepřipojili a dozorci ho ignorovali. Bývalý středočeský hejtman se přesto nevzdává. Jak prozradil oběma svým ženám přes advokáta, hodlá si dnes večer sám vyoperovat kýlu, aby se dostal na marodku.

8 komentářů:

  1. Vyborne! Vlassky Ryzlink me dostal. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tomudle se mám smát? To je na úrovni vtipu třetí třídy pomocné školy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No rozhodně se tomu nesměj! Zvlášť, když v pátek poběžíš do volební mástnosti s oranžovým lístkem... :-)

      Vymazat
    2. "místnosti", of course...

      Vymazat
    3. Jestli ti to není k smíchu,tak to seš teda pekně zapšklej...;-)

      Vymazat
  3. je to spíš k pláči, jako celej náš neschopnej národ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak... Je to národ udavačskejch sráčů od nepaměti...

      Vymazat
  4. Luxusní všechny tři říjnové zprávy :-D teda vlastně :-(

    OdpovědětVymazat