pondělí 12. listopadu 2012

Prezidentští kandidáti se představí v reality show

Prázdné tlachy diskusních pořadů vystřídá nefalšované napětí. Na televizní obrazovky vtrhne reality show Klíče od Pražského hradu, ve které poměří své fyzické i duševní síly všichni prezidentští kandidáti.
Slibovat dokáže každý trouba, i Nečas. My ale chceme divákům ukázat, jací jsou prezidentští kandidáti doopravdy, jak se chovají, když jim hrozí nebezpečí,“ vysvětluje producent pořadu Kamil Rezeda a přidává podrobnosti: „Celá show začne přímo na Pražském hradě v Daliborce. Tady nám kandidáti ukážou, jestli je skutečně nouze naučí housti. K dispozici budou mít akorát vodu a housle. Ti nejhlasitější obdrží i smyčec. Předpokládáme, že toto kolo bude trvat několik dnů, maximálně týdnů. To další se odehraje v Míčovně, kde si kandidáti zahrají vybíjenou medicinbalem. Televizní diváky jistě zaujme i běh Jelením příkopem mezi medvědy, kteří tu opravdu za Masaryka žili. Dále kandidáty čeká jízda na koni se zavázanýma očima od Lobkovického paláce až na První nádvoří. Vzdají tak hold bezhlavému jezdci, který se tu prý zjevoval každý pátek.“
Největší napětí slibuje Rezeda v samotném finále reality show: „Všichni přeživší kandidáti si v Korunní komoře chrámu sv. Víta vyzkoušejí královskou korunu. Podle pověsti totiž platí, že kdo si korunu nasadí neoprávněně, tak zemře.“
Prezidentští kandidáti původně reality show Klíče od Pražského hradu bojkotovali. Když ale svou účast omylem potvrdil Miloš Zeman, museli se také přidat, aby nezůstali v mediálním stínu.
Zatím není jasné, která televize pořad odvysílá. „Jestli se nám kandidáti pomlátí, prodáme to Nově nebo Primě. Pokud ale zkejsnou v Daliborce nad citáty z knih, vysílat to bude ČT2,“ přiznává producent Kamil Rezeda.

Žádné komentáře:

Okomentovat