úterý 6. září 2011

Paroubek se na maškarním převlékl za svou bývalou ženu!

Paroubek se převlékl za Zuzanu.
Při příležitosti koupě nového domu ve Velké Chuchli uspořádali manželé Paroubkovi velkolepou maškarní show. V maskách dorazili i někteří politici. Největšími hvězdami se mohli klidně stát Karel Schwarzenberg, který se převlékl za Šípkovou Růženku, nebo Miloš Zeman v masce jezevce, kdyby je nepřeválcoval sám Jiří Paroubek. Bývalý sociálně demokratický boss zvolil převlek, který všem přítomným doslova vyrazil dech. Vypadal totiž úplně stejně jako jeho bývalá manželka Zuzana. Nejen že mu to slušelo, on navíc zářil spokojeností.
Pravděpodobně se tak zpětně vyrovnává s rozvodem,“ domnívá se psychiatr Adél Kšanda. „Paní Zuzana mu zřejmě byla skutečnou oporou, které se zbavil jenom kvůli politice. Dříve jí bral jako samozřejmost a lidsky i sexuálně ho nezajímala, nyní se ale vžívá do její osoby možná až přespříliš. Evidentně bez ní strádá,“ míní psychiatr a dodává: „Měl jsem pacientku, která se zase převlékala za svého mrtvého muže. To bylo esteticky mnohem horší vzhledem k tomu, že nebožtík měl vousy.“
Všichni přítomní se na maškarním výborně bavili až do chvíle, než na něj dorazila Petra Paroubková z večerního kurzu paličkování. Když svého muže – transvestitu spatřila, vrazila mu takovou facku, až mu ulétla paruka a řasy. V botičkách od Diora pak vyběhla na zahradu, kde vytrhala ze země čerstvě zasazené stromky.

Zeman ve své masce budil respekt.

Žádné komentáře:

Okomentovat