čtvrtek 28. června 2012

Nečasovi narostl dlouhý nos


Premiér Petr Nečas byl hospitalizován na oddělení plastické chirurgie Ústřední vojenské nemocnice v Praze - Střešovicích, protože mu přes noc narostl dlouhý nos.
Ráno sem přivezli chlapa, co si zakrýval hlavu dekou, kterou dostal od sestry. Když vcházel do baráku, tak něčím divným, co mu trčelo z hlavy, rozbil skleněnou výplň ve dveřích. Jak začal nadávat, tak jsem ho poznala po hlase,“ říká Anna P., která je hospitalizována na stejném oddělení. Ostatní pacienty, které náš redaktor v nemocnici oslovil, mrzí, že i oni premiéra na chodbě nepotkali, protože by mu také rádi dali deku.
Můžeme potvrdit, že je u nás hospitalizován vysoký státní úředník, který strká do všeho nos, i když nechce. Další informace už podléhají lékařskému tajemství,“ nechal se slyšet mluvčí nemocnice.
Po projížďce na kole vypadal ještě normálně.
Nos začal premiérovi růst pár hodin potom, co prohlásil, že ministra spravedlnosti Pospíšila odvolal kvůli jeho nedostatečným úsporám. Podle posledních informací mu roste i nadále a dokonce hrozí i nebezpečí, že mu svou hmotností při prudkém pohybu zlomí vaz. „Jako politikovi mu všechny ty kauzy zlomily vaz už dávno,“ bagatelizuje hrozbu politolog Vladimír Dvořák.
Plastičtí chirurgové nechtějí nechat nic náhodě. Nečasův nos se pokusí zlikvidovat plastickou trhavinou. „Dáme mu do nosu. Předpokládáme, že jeho hroší kůže to vydrží,“ prozradil službukonající lékař, který si nepřál uvést své jméno, aby nebyl vláčen médii, pokud se operace nepovede.
Celá nehoda s nosem zřejmě proběhla takto:


1 komentář:

  1. Jak to je doopravdy?
    Tomio Okamura napsal před půl rokem na http://okamura.blog.idnes.cz
    článek, kde žádá odvolání Pospíšila za poškozování národa.

    http://okamura.blog.idnes.cz/c/235786/Vlada-se-opet-chysta-legalizovat-podvody.html

    OdpovědětVymazat