úterý 26. července 2011

Lékaři se Hegerovi v nemocnici pomstili

Ministr zdravotnictví Leoš Heger byl kvůli nevolnosti jen jeden den hospitalizován v českobudějovické nemocnici, ale na sérii zákroků a vyšetření, které za tu dobu musel absolvovat, asi dlouho nezapomene. Tamní lékaři a sestřičky totiž podle všeho využili příležitost a pomstili se mu za chystanou reformu zdravotnictví.
Ministrovi muselo hned po příjmu dojít, že si naběhl na vidle, když kolem jeho postele začali zdravotníci tančit jako kanibalové v Papui - Nové Guineji. Za deset minut už Heger čelil prvnímu klystýru. Když se vrátil z toalety, radostně všem zvěstoval, že se uzdravil a že takhle dobře a lehce mu nebylo, ani když se TOP 09 dostala do parlamentu. Zjevně se tak snažil přesvědčit lékaře, aby ho pustili domů. Marně. Klystýrů nakonec dostal Heger celkem deset. Lékaři mu ještě vypálili všechny bradavice a vyoperovali slepé střevo a kýlu, kterou si udělal, když neunesl nešetrné zacházení. K ránu musel navíc absolvovat vodoléčbu, elektroléčbu a tři rektoskopie. Teprve pak si mohl doplatit narkózu jako nadstandard.
Když Heger konečně opustil areál českobudějovické nemocnice, radostí metal kozelce po celém náměstí Přemysla Otakara II.


Žádné komentáře:

Okomentovat