úterý 4. října 2011

VV zamkly Johna do dodávky

Věcím veřejným se konečně podařilo umlčet svého předsedu Radka Johna, který ještě nedávno zásoboval média jednou legrační průpovídkou za druhou. Zavřeli ho do speciální vypolstrované dodávky, které dali krycí jméno Celorepubliková pojízdná kancelář, a vyslali na nekonečné turné po našich rozmlácených silnicích. Oficiálně má John tahat z lidí sviňárny, ale ve skutečnosti je to právě on, kdo se stal obětí sviňárny největší.
Vůz je totiž z bezpečnostních důvodů opancéřovaný – nikoliv kvůli teroristickému útoku, ale aby John nemohl utéct. Nemá brzdy, takže voliči můžou na vlastní oči vidět, že předseda VV se před ničím nezastaví. Radek John je uvnitř vybaven vším potřebným, jenom mobilní telefon mu Bárta sebral, aby nedělal ostudu.
Johnovo auto u nás skutečně zastavilo, ale ne kvůli sviňárnám, prostě mu došel benzín,“ svěřuje se pumpařka od Zlaté podkovy.
Seběhli jsme se k němu se sviňárnama, ale jak se pak ukázalo, pomoct potřeboval spíš on, protože jeho řidič sjel do pangejtu,“ říká zas Jenda, nejmladší z rodu Hamrů. To, že John je skutečně uvnitř, začali tušit, až když auto omylem převrátili na bok a něco v něm žuchlo.
Podle posledních zpráv Johnova dodávka musela značně zpomalit, protože jí na Šluknovsku ukradli obě přední kola.

Johnova mobilní kancelář je uvnitř velmi dobře vybavená.

Johnovo auto lidi doslova přitahuje. Všichni chtějí diskutovat o sviňárnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat