úterý 6. května 2014

Infanteens vzdali boj o média

Infanteens havarovali v orlické přehradě.
Členové hudební skupiny Infanteens se definitivně smířili s tím, že do klíčových médií nikdy neproniknou. A to se hodně snažili. Nedostali se však dál než do spamového koše redakčních elévů. Možná kvůli tomu, že na VIP večírcích, vernisážích a křestech všeho možného na sebe upozornili pouze mastnými vlasy a slabostí pro kremrole.
Nepsali o nich ani v černé kronice, když se zřítili s malým letounem do orlické přehrady. „Málem jsme se tam utopili,“ přiznává zpěvák skupiny Ondul. Ale ani se snímkem z místa nehody u médií nepochodil: „Mysleli si, že to je fotomontáž, a mě považovali za vyžírku, který se chce jen zviditelnit.“
Jen jedna blíže nejmenovaná redaktorka byla ochotna zmínit se o Infanteens v rubrice Střípky a střepy, ale pouze výměnou za kvalitní sex. Z obchodu však nakonec sešlo, protože vyděšený Ondul utekl z její ložnice, dřív než si stačila odložit šaty a zubní protézu. „Najednou jsem nevěděl, z které strany má hlavu, a dostal jsem strach,“ svěřuje se zpěvák.
Hned po incidentu si Infanteens slíbili, že už je do médií nikdo nedostane, a udělali tak z nouze ctnost. Proto dáváme skupině prostor alespoň my:



Žádné komentáře:

Okomentovat