čtvrtek 23. ledna 2014

Olympionici budu v Soči závodit nazí

Hokej bude naháče bolet.
Rusové vracejí olympiádě původního antického ducha. V olympijské vesnici nechali schválně postavit společné toalety bez zástěn, aby tak navodili iluzi záchodů, které používali olympionici ve starém Řecku. Nám se navíc podařilo zjistit, že všichni sportovci budou muset závodit či hrát úplně nazí jako kdysi v Olympii na Peloponésu.
Ruský prezident Vladimír Putin, který údajně návrat k antice vymyslel, nudistickou habaďůru na sportovce nyní popírá: „Nět, nět, nět!“ Na otázku, proč se tedy nyní prohánějí po sportovištích nazí figuranti, však odpovědět nedokáže a jen hledá výmluvy: „U nás mají lidé nahé zadky běžně a nikdo se nad tím nepozastavuje.“
Jeden z naháčů nám však prozradil, že dostal za úkol testovat, kolik člověk musí vypít vodky, aby při sportování neumrzl. Tak přitom drkotal zubama, že mu skoro nebylo rozumět, a hned si musel přihnout.
Podobnost toalet ze Soči a z antického Řecka není náhodná.
Nahé sportování k poctě boha Dia má údajně nařídit ruský prezident v den zahájení olympijských her a to hned poté, co nechá celou oblast i letiště uzavřít.
Svět konečně pozná, kdo je tady hegemonem,“ stojí v motáku, který Putinovi vypadl z ruky, když jej podával premiéru Medveděvovi na sedačkové lanovce.
Figuranti již nyní testují, co s jejich nahými těly udělají mrazivé větry.

4 komentáře:

  1. Naprosto super, jsem rád, že se na internetu plném bulváru najde ještě nějaký solidní zpravodajský server. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  2. A my jsme zase rádi za každého solidního čtenáře. Díky! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat