středa 18. dubna 2012

Vít Bárta zinscenoval svou vlastní smrt

Letadlo, ve kterém měl údajně Bárta zahynout.

Na palubě malého sportovního letadla, které se dnes ráno zřítilo do lipenské přehrady poblíž Horní Plané, nebyl Vít Bárta, jak zprvu uvedly všechny světové tiskové agentury kromě Nové Číny, nýbrž figurína tvaru lidského těla zformovaná z vepřového masa. „Zmátl nás občanský průkaz na jméno Vít Bárta, který měla figurína v náprsní kapse z nehořlavého materiálu,“ přiznává vyšetřující policista.
Vít Bárta, který podle našich informací celé divadlo na Lipnu zinscenoval, stále tak trochu žije. Přiznala to jeho žena Kateřina Klasnová, která původně tvrdila, že našla Bártovo tělo ve zříceném letadle. „Nevyšlo to. Autopilot měl původně navést stroj nad pevninu, aby všechno shořelo,“ přiznává upřímně a vysvětluje záměr celé akce: „Manžel chtěl důstojnou cestou odejít z vrcholové politiky a zároveň donutit Věci veřejné, aby se kvůli tragédii semkly a z pietních důvodů zabránily svému rozpadu.“
Klasnová jede na pomoc svému muži.
Jak se nám podařilo zjistit, Bárta se chystal tajně utéct do Jihoafrické republiky, odkud měl dál tahat za pomyslné nitky své strany. Radovan Krejčíř mu už rozestýlal postel, když celý podvod s leteckou havárií vyšel najevo.
PreVít Bárta se sám prozradil, když zjistil, že po jeho fingované smrti ve straně nikdo nesmutní,“ domnívá se však Karolína Peake, která VV vesele štěpí dál.

1 komentář: