úterý 7. června 2011

Českým celebritám hrozí v zahraničí odchyt!

Gott má pro strach uděláno.
Naše země má podle všeho zaplatit firmě Diag Human 10 miliard korun za zmařený obchod s krevní plazmou. Protože státní pokladna je nedobytná a navíc v ní nic není, Diag Human nechává zabavovat český majetek v zahraničí a to včetně našich celebrit, které ještě za něco stojí.
Například v Rakousku už naháněli Karla Gotta. Při koncertu ve Vídni po něm najatý veterinář střílel narkotizační puškou. Projektil ale zasáhl jen mikrofon, a tak Karel akorát minutu zpíval o oktávu výš, jinak se mu nic nestalo. Domů se pak vrátil v převleku za Martina Chodůra, kterého prakticky nikdo nezná. Lucie Bílá si nechala přikovat k noze velkou těžkou kouli, kdyby ji náhodou chtěli v zahraničí unést, tak aby ji neunesli. Koule bohužel boří pódia a v divadle strhává zpěvačku do orchestřiště. Iveta Bartošová - Bartucci se rozhodla na svém turné po příbuzných svého italského chlapce mást naháněče falešným zpěvem. Zlí jazykové ale tvrdí, že tuto strategii si osvojila už mnohem dříve, kdy ještě arbitráž nehrozila.
Ivetě zájem o její osobu polichotil.
Radovana Krejčíře hrozba odchytu paralyzovala už v březnu. Nevydržel to a raději se šel udat jihoafrické policii. To Václav Klaus se projevil jako správný vlastenec, když zveřejnil přesný program své návštěvy Austrálie. Právník firmy a vlastizrádce Jan Kalvoda však o jeho odchyt nejeví zájem: „Klausovu cenu určuje akorát ta jeho totální endoprotéza kyčelního kloubu, která je ale stejně už dost opotřebovaná.“ Zato si brousí zuby na předsedu ČSSD Bohuslava Sobotku. Peněženkou na provázku ho chce vylákat až do Německa. Tichomořští kanibalové, kteří dbají o zdravý jídelníček a zároveň mají hromadu peněz, projevili totiž zájem o jeho maso. Líbí se jim, že Sobotka je nemastný, neslaný. Naše vláda pro jistotu zrušila všechny cesty do zahraničí. Petr Nečas si moc dobře uvědomuje, že je premiér za všechny prachy.
Důmyslná past na celebritu.

Žádné komentáře:

Okomentovat