pátek 9. března 2012

Našly se brýle Václava Klause


Klausovy brýle navíc někdo rozšlápl.
Na parkovišti před televizí Nova se našly brýle, které ve středu večer ztratil prezident Václav Klaus, když si cestou do studia mazal z mobilu číslo Petra Nečase.
Byl zcela dezorientovaný, narážel hlavou do dveří a do zdí, mě si spletl se Saskií Burešovou, ale ztrátu brýlí přesto veřejně nepřiznal,“ svěřuje se jeden z kameramanů, který diskusní pořad s hlavou státu snímal.
Hned po jeho odvysílání se dokonce Klaus ztratil z očí i ochrance. „Řekl, že si sám odskočí na toaletu, a už se nevrátil,“ tvrdí jeden z prezidentových ostřelovačů, „dvacet minut jsme nevěděli, kde je, stát byl krůček od vyhlášení výjimečného stavu.“
Václav Klaus na Nově bez brýlí
Jak později vypátrala policie, prezident Klaus si spletl nouzový východ s toaletou, celý barrandovský areál opustil a při hledání mušle v nedalekém lesíku spadl ze srázu až do Malé Chuchle. Náhodní kolemjdoucí ho našli sedět na kolejích poblíž výpadovky na Strakonice. Vůbec nic si nepamatoval, jen říkal něco o Sarajevu a pravdě a lásce,“ svěřuje se muž, který mu dal napít dešťové vody.
V současné době jsou brýle v opravě a Václav Klaus v rekonvalescenci.

Žádné komentáře:

Okomentovat