úterý 6. března 2012

Ochránci přírody uspořádali v pražské zoo den otevřených klecí


V zoo se vyřizovaly staré účty.
Šok dnes odpoledne zažili návštěvníci zoologické zahrady v pražské Tróji. Ochránci zvířat zde během několika minut vypustili na svobodu všechny živé exempláře. Přestože policie věděla o akci od BIS několik dní dopředu, do zoologické zahrady neposlala ani jednoho svého člověka. Zato magistrát hlídala hned celá horda policistů. „Naši analytici mylně usoudili, že zvířata budou vypuštěna na primátora Svobodu,“ přiznává policejní mluvčí a sype si na hlavu žhavý popel.
Zvířata se v areálu zoo pěkně vyřádila. Snad kromě ryb, které po opuštění akvária většinou lekly dřív, než je stačilo něco sežrat. Zděšení návštěvníci pozorovali ze stromů a z lamp, jak vypadá potravní řetězec v praxi. Nejvíc zaujal souboj ledního medvěda s hrochem a lva s hyenou. Překonat plot se podařilo lvu, pumě a žirafě, která záhy dostala do hlavy ránu elektrickým proudem u tramvajové zastávky Trojská.
Zvířata mají na svobodu stejné právo jako člověk,“ svěřil se pak novinářům šéf aktivistů Žabomil Oháňka oděný pouze do rákosu a svého ochlupení. Zdůraznil, že ochránci zvířat budou dál bojovat za vše živé, i za živý plot či týranou baktérii.

Zvířata pojala svobodu po svém.

3 komentáře:

  1. ste úplně blbí nééé nic takového se nic nestalo

    OdpovědětVymazat
  2. ten člověk má pravdu nikdy se tohle to nestalo a prej že paroubek týrá lva to taky kecáte

    OdpovědětVymazat
  3. To je asi jasné,že to není pravda,ale jen pokus o vtipný článek.Proto se to zde jmenuje Novinářské kachny se zelím :)

    OdpovědětVymazat