středa 28. března 2012

Politici chtěli přerušit internet


Bárta, Klaus a Bém se chystají přestřihnout optický kabel.
Tři současná největší esa naší politiky Václav Klaus, Vít Bárta a Pavel Bém se dnes ráno pokusili přerušit internet, aby tak učinili přítrž dalšímu falešnému šíření pravdy o svých osobách. Pokus se jim ale nevydařil, z optického kabelu, ke kterému je navedl prezidentův poradce Petr Hájek, se vyklubala obyčejná prádelní šňůra. Z místa záškodnické akce je vyhnala naštvaná Anežka Holubová, kterou teď kvůli nim znovu čeká velké prádlo.
Odposlechy ničí demokracii, ale ještě horší je internet, který je šíří,“ nechal se slyšet prezident Klaus, když vysvětloval smysl celé akce, a neodpustil si dodatek: „Jak můžou politici řídit tuto zemi, když nemají klid na práci a na korupci?“
Internet zničil během chvíle celou mou kariéru, kterou jsem roky budoval. A z mého Mazánka, který si v parku za běhu přihnul z placatice, udělal alkoholika,“ běduje Pavel Bém. To Vít Bárta raději jenom mávne rukou a mlčí, protože po jeho řeči u soudu už křivka voličských preferencí VV zcela opustila graf a probourala se do sklepa mezi uhlí.
Tři naše politická esa přesto stále doufají, že se jim podaří internet přerušit. Václav Klaus už dostal echo, kudy skutečně vede páteřní síť internetu, a nyní ho čeká zdlouhavá práce s rýčem. Bém a Bárta mu slíbili, že ho v tom samotného nenechají a přijdou mu fandit.

Žádné komentáře:

Okomentovat