úterý 12. června 2012

Paroubek se vrátil ke své první ženě Zuzaně


Předseda strany LEV21 Jiří Paroubek udělal nečekané gesto, aby voličům jasně dokázal, že jeho politiku už necharakterizuje jenom socialismus a Marťani, ale i návrat k tradičním hodnotám: Vrátil se ke své první ženě Zuzaně, která už s tím vůbec nepočítala.
Zuzanu jsem měl vždycky moc rád, ale občas jsem jí to fakt dal sežrat, to přiznávám,“ říká Paroubek sebekriticky ve dveřích svého nového domova a hladí přitom rodinného jezevčíka, který se ho snaží hryznout. „Rodina je základ státu. Pokud se k ní člověk staví zády, nikdy se nedočká prosperity,“ odůvodňuje svůj návrat pod Zuzančina popelavá křídla a srdnatě dodává: „Jako sociální demokrat jsem si mohl dovolit nezávazný sex s mladšími a hezkými ženami, které ještě moc rozumu nepobraly, ale teď jsem národní socialista a vím, co je to zodpovědnost a tradice!“
Novináři chtěli, aby se k nečekanému rodinnému comebacku vyjádřila i Zuzana, ale ta místo toho zmizela v domě a do okna vyvěsila Jirkovy řídké podvlíkačky. Pár minut nato už bylo slyšet, jak uvnitř vzteky rozbíjí nádobí a ostatní příslušenství.
Petra Paroubková se s rozpadem rodiny smířila velice rychle. V současnosti už posedává v parku nedaleko budovy parlamentu a snaží se tam v botičkách od Diora udělat dojem na nějakého dalšího vlivného politika. Tajně však doufá, že se k ní Paroubek po totálním fiasku ve volbách zase vrátí.

Petra před parlamentem trpělivě čeká, až někoho zaujme.

2 komentáře:

  1. Jó, Jyrka to je klasik. A to jejich heslo rovněž: hrdost - určitě, ale na co jsou vlastně hrdi oni, Odvaha - to jo, to celé je odvaha v maximální koncentraci, třeba to někdo znova sežere, a pak tradice - tvrdit o něčem, na čem ještě neuschnul inkoust, že je tradiční, to je vlastně taky odvaha.

    OdpovědětVymazat